Juunis toimus robootika linnalaager

Juunis toimus 7.- 13. aastaste laste robootika, looduse ja mängu linnalaager.   5 toredat suve alguse päeva mängides robotite ehitamist, orienteerumist, matkamist ja ponide pildistamist.  Elu on mäng- teeme siis seda hästi 🙂

Laagris osalesid eesti ja vene lapsed käsikäes kõikides tegevustes! Robootikas lapsed ehitasid robotautosid, kella, ja panid väikese Arduino ja Strawbees kõrtega silda värisema,  otsisid Nõmme Von Glehni metsas orienteerumispunkte, matkasid Pääsküla rappa, käisid ekskursioonil Mektorys, kokkasid endale kaks imemaitsvat lõunat  ja mängisid sportlike meeskonnamänge. Lisaks Tallinna tegevustele käisime ka Poipesas, suhtlesime ponidega ja otsisime metsas loomade söötmispaika. Imelised lapsed imelises meeskonnas!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga